Om

Fra 2005-6 stykker til ca 2009 havde jeg en blog på smartlog.dk  Den hed “En luders dagbog”. I 2008 blev jeg mere offentlig som talsperson for SIO og pludselig føltes det ikke så let at skrive lige ud af posen. Hele tiden skulle der taktiske overvejelser indover teksten og til sidst turde jeg næsten ikke skrive noget af frygt for at skrive noget “forkert”. Bloggen døde og på et tidspunt blev behovet for et privat ikke-sexarbejderrettighedspolitisk-jeg så stort at jeg slettede hele bloggen. Og væk var den – til senere stor ærgrelse. Der stod gode ting, ikke kun mine beskedne indlæg men i høj grad også de mange mange kommentarer under indlæggene. Well, kommentarerne kan jeg ikke genskabe og de fleste af indlæggene er også væk, men for ikke så længe siden fandt jeg flere måneders indlæg på min gamle mail. Det første halve år af 2007 er fundet. Derudover har jeg også  nedladet 31 kundehistorier som jeg vil genposte.

Det var kundehistorier jeg havde tænkt mig at blive rig på ved at få dem udgivet i en lille bog. Jeg tænkte, når Fiftyshadesofgrey kan, så kan alle vel. Der var bare ikke nogen forlag som ville udgive dem, så det kunne jeg ikke.

Foruden den manglende interesse fra diverse bogforlag, havde jeg også selv fået nogle småbetænkligheder. Jeg er stoppet i branchen og teksterne føles ikke længere som mine. Jeg føler ikke længere det samme som jeg da jeg skrev dem.

Men, det gør ikke teksterne eller følelserne forkerte. Og jeg synes de er et vigtigt vidnesbyrd om en tid, en oplevelse, erfaring, som de færreste trods alt har eller har haft. De er på linie med  spoergenluder, sexarbejderen-feministensensuellqkonsult og en hel masse andre (for det meste udenlandske) hverdagsbeskrivelser af livet i branchen. Ikke en beskrivelse af livet for alle sexarbejdere, for nu at blive lidt politisk korrekt, men mit liv, som luder – sammenlignelig med mange andre sexarbejders hverdags liv og anderledes end mange andre sexarbejders hverdagsliv.

Og så mangler jeg bloggen at henvise til når jeg holder oplæg. Så derfor. Jeg ved endnu ikke om jeg vil fortsætte med at skrive når jeg engang har indsat alle de gamle tekster, men muligheden er der. Måske kommer jeg i tanke om episoder fra mit tidligere arbejdsliv i processen, og måske har jeg noget mere at sige, noget nyt eller noget gammelt med en ny vinkel. Det vil tiden vise.