Latterliggjort, nedgjort og ydmyget

Jeg er så træt af folk der bruger debatten om sexarbejde til at blive hørt. Jo mere rabiat de udtaler sig, jo flere lytter med.

kim-joonDe ved godt hvad der sker. Folk flest tænker “WTF!”, men de reagerer og forsøger alligevel at argumenterer med konen eller stodderen det åbenbart rabler for.

Selvfølgelig til ingen verdens nytte – formålet er opmærksomhed og den får de.

Tilbage står sexarbejderne latterliggjort, nedgjort, ydmyget.

Hvor er det sjovt, at skrive “fire-årige professionsbachelorgrad i Almen Prostitution”, “Efteruddannelse i Håndjob for Lettere Øvede II”. “arbejdsløshedskasser for damer, som ikke kan finde nogen at rive i”, “ efterløn til nedslidte gigoloer”(link)

Ha ha ha, jeg ruller rundt af grin. Hylende morsom tanke, at sexarbejdere, der som andre betaler moms og skat af deres arbejde, skulle have samme rettigheder og beskyttelse som resten af Danmarks befolkning. Så grinagtigt.

De er jo bare nogen, som får en skruetrækker stukket op i underlivet, når de da ikke lige har travlt med at blive taget af ni bandemedlemmer. På skift. I timevis. Plus moms

Lige pludselig lyder det sødt og rart bare at være et “Fissehul” en “Spermcontainer” eller en krop andre onanerer i. Nårhh …

Hadet til vores kunder er stort, men afskyen, ringeagten og ydmygelsen af sexarbejderne er større.

Kim Joon
Kim Joon

Det er det værste, uden undtagelse, ved at arbejde som sexarbejder og jeg tror godt både Kristian Ditlev Jensen, AnnneGrethe Bjarup Ris og alle de andre der beskriver os på denne måde ved det. Og jeg tror de er ligeglade.