Farvelknald

michael-hutter6Jeg har kendt ham så længe. Er vild med hans illustrerede krop, hans svingende humør og hans mod til at udleve perverse sexlyster.

Han kom på bordellet, altid som den sidste kunde inden jeg pakkede sammen og skulle den lange vej hjem. Når jeg efterfølgende var på motorvejen, sendte han næsten altid en sms. Til at starte med “tak for god behandling” senere ” det var rigtig fed sex” og, inspireret af mine opmuntrende tilbagemeldinger, kom der til sidst også personlige, varme sms’er: “Du er sgu dejlig”.

Så en dag foreslog han, at jeg stoppede ved ham på vejen hjem, altså at jeg kom til ham på escort. Det startede et stormfuldt og personligt forløb.

Men i aftes holdt vi en lille afskedsceremoni – en farvelfest, bare han og jeg.

Nøglen lå under måtten, og jeg låste mig ind i hans lejlighed. Stearinlys var tændt, radioen var stillet på michael-huttersoft, og der var sat rødvin og et glas frem. Jeg klædte mig af, sippede til vinen og tog det blindfold på, som han havde lagt frem.

Der gik et par minutter, og så hørte jeg ham låse sig ind. Han gik lidt rundt, lagde nogle ting på plads. Alle mine andre sanser var rettet mod hans lyde, og jeg strakte mig efter ham. Jeg havde savnet ham; jeg længtes efter, at han skulle røre mig.

Endelig kom han. Han satte sig bagved mig, nøgen, varm og mægtig. Han drejede mit hoved og kyssede mig. Jeg kyssede igen, med al “det er sidste gang”-inderlighed, jeg kunne præstere.

michael-hutter3
Michael Hutter

Han bandt mine arme på ryggen, rejste sig op og tvang pikken ind i munden på mig. Legen var i gang. Vi har leget utallige gange før, de fleste gange har det været godt, nogle gange fantastisk. Denne gang med den ekstra dimension – at det var sidste gang.

Han har mødt en kvinde, som ikke er luder og ikke er gift.

Sent på natten, da vi lå i ske, før vi skulle sove, hviskede jeg: “Jeg kommer igen”, og jeg kunne høre ham smile og sukke lidt. “Hvorfor er I sådan?” spurgte han, og jeg trak på skuldrene og puttede mig tættere ind til ham.