En pligtopfyldende domina

il_570xn-211995080Ham her havde skrevet om morgenen, om jeg havde tid klokken ti samme dag til dominans af ham. Det mente jeg nok, jeg kunne nå, selvom jeg egentlig havde set frem til en stille og fredelig morgen, hvor jeg kunne komme ordentlig på plads. Men skidt, jeg hastede ud i bilen og kørte ud i trafikken, som aldrig har været så sløv.

Jeg sneglede mig igennem byen og kunne ikke engang sende sms til fyren. Hans telefonnummer lå i mailen, som jeg ikke kunne komme til i bilen.

To minutter over ti ankom jeg til klinikken, låste mig ind og hastede ned for at åbne min pc. Inden jeg var logget på, fik jeg en sms om, at han havde været der, fundet døren låst, og vi måtte nok lege en anden gang. Jeg fik sms’et tilbage, at jeg var der nu, men jeg fik ingen svar tilbage.

Nå, det var ærgerligt og jeg havde dårlig samvittighed over, at han var gået forgæves. Specielt når han nu havde booket tid. Jeg gik ud til bilen og begyndte at slæbe mine ting ind. Da jeg var ved at hive det sidste læs ud af bilen, kom en pæn fyr i midt 30’erne hen til mig. Han sagde, at vi vist havde en aftale og lige havde sms’et sammen. Jeg undskyldte forsinkelsen, og vi blev enige om at lege den halve time, der var tilbage.

Jeg var i mit almindelige tøj, jeans og en eller anden tilfældig bluse og var én stor undskyldning over il_570xn-184322822forsinkelsen. Spekulerede som gal over, hvordan jeg skulle få vendt situationen og blive en troværdig Domina. Jeg klædte om, fik ham hængt op, og så begyndte musikken at hakke. Lort! ikke særlig tjekket. Frem og tilbage mellem cd-afspiller og baglokale, hvor jeg ledte efter en anden cd. Fik sat den anden cd på, og ud strømmede en eller anden børnesang sunget af et børnekor!

Den “ydmyge” masochist var ved at knække sammen af grin, men rebene holdt ham oppe.

Den lille spirende Domina, jeg har inden i, havde gemt sig i skammekrogen, og jeg var på nippet til at løsne slaven, undskylde endnu engang, at jeg havde spildt hans tid, lukke ham ud i friheden og så snuppe en halv time på øjet for at komme til mig selv.

Men jeg er en pligtopfyldende luder, manden var kommet for at blive domineret, og jeg besluttede at gøre mit bedste.

Jeg fik fokus vendt til fyren. Han var egentlig meget dejlig at se på; et kønt ansigt og en trænet krop. Han kiggede på mig, og jeg gav ham en hård lussing og bad ham lade være med det. Chokeret kiggede han op i loftet, til siden, ned i gulvet alle andre steder end på mig.

Nancy Farmer
Nancy Farmer

Resten af tiden kunne jeg uforstyrret nyde hans skønne krop, bruge hans tunge, teste hans smertetærskel og undersøge hvor meget der skulle til, før hans krop gav efter i en udløsning. Det var egentlig ikke så meget.

Da jeg næste dag kom hjem, lå der en mail fra ham. Han ville gerne booke en tid til næste gang, jeg kom til byen.

Godt man er en pligtopfyldende Domina.