En ekstra kvinde

I sidste uge havde jeg en kvinde med på arbejde. En tidligere kunde havde hende med engang for nogle måneder siden. Som led i en leg mellem dem “solgte” han hende til mig og jeg havde hende med i legen med 2-3 af mine kunder. Det var sjovt, hun hyggede sig, mine kunder var meget tilfredse med det ekstra krydderi og legen mellem min ex-kunde og kvinden var en succes. Vi aftalte selvfølgelig at gentage legen.

Kvinden var denne gang annonceret på min hjemmeside og ret hurtigt blev de tider hun var til stede booket op. Jeg kendte alle de mænd som havde bestilt tid og legene og grænserne var aftalt på forhånd.

orlando18Kunderne vidste også, at kvinden ikke var sexarbejder, men deltog for sjov. Hun blev selvfølgelig også betalt, men det var mest et symbolsk beløb.

Aftenen forløb godt. Vi havde travlt, hun var tryg ved mig og jeg styrede forløbet i samarbejde med mine kunder som viste hende stor opmærksomhed (mig kendte de jo)

Tidligere på dagen havde jeg besøg af et andet par. Det var manden som førte ordet. Kvinden var på min egen alder, køn og meget sød. Manden fortalte, at hans kone var meget glad for pigesex og at hun var helt vild med billederne af mig. Kvinden nikkede genert og bekræftende på mandens komplimenter. Han satte sig til rette og kvinden og jeg startede legen. Jeg er ikke biseksuel. Jeg kan tænde på kvindekroppe, nyde at kærtegne den bløde hud og mærke de runde former. Specielt bryster er jeg meget fascineret af, ar ikke rigtig noget selv. Men der skal være en mand til stede.

Det er ham, som jeg har min seksualitet rettet imod, det er ham jeg optræder for.Og så er jeg ret fantasiforladt, der skal være en (mindst) af hvert køn til stede før jeg synes det handler om sex.

orlando17Når jeg er sammen med en kvinde overtager jeg derfor mandens rolle. Jeg bliver styrende og dominerende, leger at det mig der tager hende, det er mig der begære og beundrer og det er mig der penetrerer.

I den situation lider jeg virkelig under penismisundelse. Hvor ville jeg gerne mærke, hvordan det føles at glide op i en kvinde. At blive omsluttet af varme og mærke skede muskulaturen malke min pik. Men jeg må nøjes med synet af min påspændings attrap og kvindens reaktioner på den. Både umiddelbart efter vi var færdige med at lege og i efterfølgende mail gav parret (eller manden) udtryk for at kvinden gerne vil deltage i lege med mine kunder.

Jeg tror faktisk, at der er mange kvinder, som gerne ville lege “uder for en dag” Tanken om at sælge sig selv pirrer. Men hvordan gør man og hvordan sikrer man sig at det ikke bliver opdaget og at det hele ikke bliver for ulækkert eller farligt?

Der er jeg en god garant. Jeg kender i forvejen kunderne. Jeg kan forklare dem konceptet og sikre mig, at de overholder hendes grænser og respektere hendes anonymitet. Jeg arrangerer mødet, leger selv med og alt hun behøver gøre er at følge mine instrukser og ellers bare møde op og lege med.

orlando14Alle de mænd jeg kender har fantasien om 2 kvinder. Alle! At den ene kvinde ikke er sexarbejder, men en ganske almindelig kvinde som bare deltager for sjov gør det hele endnu mere tiltrækkende og autentisk. Jeg tror der er et marked.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.